Tetőtől talpig beválik a természetes fájdalomcsillapító!

Nyak, váll, derék, könyök, csípő, térd vagy talp? A Székelyföldi Mesterbalzsam  számos mozgásszervi fájdalmat csillapít. A Mesterbalzsam legnagyobb előnye, hogy a fájdalomcsillapitó hatáson túl az okokat is kezeli.

Nem kell együtt élni a fájdalommal  !

 
Mától lehetőségük van a “Gyors szállítás” opciót választani. Ennek az új módszernek a segítségével akár már másnap megkaphatja a megrendelt csomagot.
A Székelföldi Mesterbalzsam  48 összetevője  beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, élénkíti a vérkeringést és az anyagcserét, oldja a triggereket és dekalcifikál, ezáltal meszesedés okozta fájdalomra, meszes vállra is jól használható, és hatékony a térd és a csípő fájdalmának kezelésében is.

Nyaki panaszok

A nyakunkban gyakran érezhetünk merevséget, feszülést és fájdalmat is, amely akár tartóssá is válhat, például ízületi kopás és nyakcsigolya ferdülés esetén.

 

Vállfájdalom  

20-30 éves kor közötti sportolóknál az úgynevezett elakadási szindrómák fordulnak elő a legnagyobb számban. 40-50 év között a leggyakoribb problémák az vállízületek körül kialakult fokozódó meszesedések. 50 év felett többször fordul elő izomszakadás, amely szintén komoly váll fájdalmat okoz, ahogyan a nyaki gerinc kopásos folyamata is.

Könyökfájdalmak

A könyök érzékeny pontja testünknek, így számtalan sérülés érheti. A töréseken kívül előfordulhat e testrészben többek közt ficam, tenisz és golfkönyök, de a könyökfájdalom lehet egy általános mozgásszervi betegség résztünete is

Derékfájdalom

Szinte népbetegség a krónikus derékfájdalom, hiszen az elhízás, a mozgáshiány, az ülőmunka, a kopásos betegségek, a porckorong károsodás mind hozzájárulnak a kínzó érzés kialakulásához.

Csípőfájdalom

Számos forrása lehet ennek a problémának, sokan a medence körüli nagy izomcsoportok aszimmetriája miatt érzik egyik lábukat rövidebbnek a másiknál, mások a túl sok ülés vagy állás miatt tapasztalják úgy, hogy minden porcikájuk fáj. A c másik gysípő fájdalom akori előidézője a nagy tomportáji nyálkatömlő (burza) mechanikai eredetű gyulladása.

Térdfájdalom

A futótérd és az ugrótérd elnevezés önmagában utal a fájdalmak kialakulásának okára, de a kerékpárosok is gyakran tapasztalhatják a térdproblémákat.  Ezen kívül természetesen, mint minden ízületi fájdalom esetében, a térdnél is állhat porckopás a háttérben.

Talpfájdalmak

A saroksarkantyú és az ún. plantalis fasciitis (talpi bőnye gyulladása) gyakran eredményez fájdalmat. A probléma kialakulhat a lúdtalp és a túlterhelés miatt is, különösen olyanoknál, akik erősen terhelik a sarkukat, így futóknál, atlétáknál, táncosoknál.

Sípcsont körüli fájdalmak

Az úgynevezett mediális stressz szindrómát leggyakrabban a focisták, a futók tapasztalják, akik túl sokat futnak, túl kemény felületen és/vagy rosszul kialakított, nem jól párnázott cipőben.

Achilles ín-gyulladás

Szintén a túlterhelés, de akár a nem megfelelő cipő viselése is okozhatja a fájdalmas ínygyulladást .

EGYENESEN ERDÉLY SZÍVÉBŐL

 

A Székelyföldi Mesterbalzsam termékcsalád organikus készítményei hagyományhűen ötvözik a természet évezredes bölcsességét és kincsestárát mai, 21. századi technológiával. Olyan szerencsés világban élünk, melyben a modern technikának köszönhetően sokszoros mértékben élvezhetjük a gyógyfüvek áldásos hatását. Ennek köszönhetően, természetes egészségnek örvendhet a család apraja és nagyja egyaránt.

Felhasználási javaslat:

·         Vékonyan fel vinni a kezelendő bőr felületre és hosszan, finoman be dörzsölni ameddig fel nem szivódik.

·         Naponta használja 1-3 alkalommal.

·         Nagyobb gyulladásoknál, fájdalmas testrészeknél ahol semmi sem segitett, ott kenjük be vastagon és hagyjuk hatni 20-30percig majd töröljük le a felesleget.(a test beszivja a szükséges menyiséget)

·         Baleseteknél, a testet ért ütéseknél, minél hamarabb kenje be a sérült testrészt.

·         Jó segitség idősebb korrban, az izületi “nyikorgások” csökkentésében.

 

·         Hatékonyan használható a térdfájdalmak, térd és csipő-protézis okozta gyulladások mérséklésében igy segitve a könnyebb járást.

Vélemény, hozzászólás?