Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, próbálja ki szerencséjét és nyerje meg a 17500 Ft értékű Székelyföldi Ajándékcsomagunkat!!

Jelentkezzen most!

Csatlakozzon izgalmas nyereményjátékunkhoz!

Jelentkezzen most és nyerjen az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával:

SORSOLÁS MINDEN 2. HÉTEN!

Fájdalom- és Gyulladáscsökkentő Gél 48 GYÓGYNÖVÉNY EREJÉVEL

Gyulladás csökkentő gél igazi gyógynövényekkel nagyszüleink tudásával. Regeneráló, nyugtató, lazitó, hűsítő mely hatékonyan ápolja az elfáradt izmokat és ízületeket a gyógynövény kivonatoknak köszönhetően és csökkenti a fájdalmakat. Segíti a szervezet regenerálódását, a ficamok, ízületi és csontozati törések illetve sérülések okozta fájdalmak enyhítését. A természetes, hidegen préselt tömény gyógynövényeknek köszönhetően, ez a különleges elixir minden otthoni patikában támaszt nyújt a gyulladások gyors csökkentésében így segítve a fájdalmak megszűnését.

Tisztító méregtelenitő immunerősitő VITALIZÁLÓ GYÓGYCSEPP

A Székely Keserű alkoholmentes esszencia természetes, hidroglicerin alapú kivonat. Gondosan összeválogatott, maximális hatóanyag–tartalmú gyógynövényekből állítottuk össze, célzottan az emésztés javítására és az egész emberi szervezet erősítésére. Erre napjainkban, amikor a felgyorsult életritmusunk okozta állandó stressz, egyre egészségtelenebb táplálkozásunk, az elégtelen folyadékbevitel, a kevés és rossz minőségű alvás mellett a dohány, az alkohol és az indokolatlanul nagy mennyiségben szedett gyógyszerek már egészségünket veszélyeztetik, fokozottan szükség van. A termékben jelenlévő mintegy harminc gyógynövény együttes hatásának köszönhetően ez az esszencia az életfunkciók tökéletes szabályozójaként, valódi életelixirként működik.