2 MESTERBALZSAM
ÉS AJÁNDÉK GYÓGYCSEPP

most kedvezményes áron

Székelyföldi Mesterbalzsam +

Hargitai Gyógyfüves Elixír +

AJÁNDÉK Székely Gyógykeserű

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET

Fájdalom- és Gyulladáscsökkentő Gél
48 GYÓGYNÖVÉNY EREJÉVEL

Gyulladás csökkentő gél igazi gyógynövényekkel nagyszüleink tudásával. Regeneráló, nyugtató, lazitó, hűsítő mely hatékonyan ápolja az elfáradt izmokat és ízületeket a gyógynövény kivonatoknak köszönhetően és csökkenti a fájdalmakat. Segíti a szervezet regenerálódását, a ficamok, ízületi és csontozati törések illetve sérülések okozta fájdalmak enyhítését. A természetes, hidegen préselt tömény gyógynövényeknek köszönhetően, ez a különleges elixir minden otthoni patikában támaszt nyújt a gyulladások gyors csökkentésében így segítve a fájdalmak megszűnését.

Fájdalom- és Gyulladáscsökkentő Gél
20 GYÓGYNÖVÉNY EREJÉVEL

Erős gyulladás csökkentő hatással bír és segíti az ízületi fájdalmak csillapítását, izom húzodások, szakadások illetve erős izomláz esetén is használható. Kifejezetten ajánlott termék sportolóknak vagy erős izom igénybevétel során. Mind e mellett tökéletes a visszeres láb fájdalmak enyhítésére, vénás lábak kezelésére és hidratálására is alkalmas hála az egyedi gyógynövény keveréknek.

Tisztító méregtelenitő immunerősitő
VITALIZÁLÓ GYÓGYCSEPP

A Székely Keserű alkoholmentes esszencia természetes, hidroglicerin alapú kivonat. Gondosan összeválogatott, maximális hatóanyag–tartalmú gyógynövényekből állítottuk össze, célzottan az emésztés javítására és az egész emberi szervezet erősítésére. Erre napjainkban, amikor a felgyorsult életritmusunk okozta állandó stressz, egyre egészségtelenebb táplálkozásunk, az elégtelen folyadékbevitel, a kevés és rossz minőségű alvás mellett a dohány, az alkohol és az indokolatlanul nagy mennyiségben szedett gyógyszerek már egészségünket veszélyeztetik, fokozottan szükség van. A termékben jelenlévő mintegy harminc gyógynövény együttes hatásának köszönhetően ez az esszencia az életfunkciók tökéletes szabályozójaként, valódi életelixirként működik.

MIRE NYÚJTANAK MEGOLDÁST TERMÉKEINK?

Nyakfájásra

Vállfájásra

Csípő- és derékfájdalomra

Lábfájásra

Térdfájásra

2021 LEGKEDVELTEBB CSOMAGJA

1db Székelyföldi Mesterbalzsam + 1db Hargitai Gyógyfüves Elixír

+ AJÁNDÉK Székely Gyógycsepp

22,870 Ft

14,980 Ft

MIT TAPASZTALTAK VÁSÁRLÓINK?

Jó ideje használja az egész család ezeket a krémeket. Nagyon nagy megelégedéssel. Ízületi panaszokra, fiatalkori pattanásokra, égés, fagyás, foghúzás utáni külső kenegetésre, bőrpirulásra, pl sarok, kézápolásra, szúnyogcsípésre. Ajánlani tudom mindenkinek.

Ez a legjobb kenőcs amit eddig használtam, már másodszor rendelem a három csomagost, nagy az ismeretségi kör és mindenki csak ámult, hogy ez egy csoda krém és már sokan rendeltek is. Szívből ajánlom mindenkinek, tényleg mindenre jó!

Mindenkinek jó szívvel ajánlom a csodás termékeket. Valóban tartalmazza a gyógynövények tárházát. Remek készítmények, szorgalmas, talpig becsületes vállalkozás.

Tóthné Szabó Éva

Berkes Sándorné

Gere Erzsébet

Megrendeltem a gyógykeserűt, én chron beteg vagyok, de nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Sokkal jobb a napi életminőségem.

Fantasztikus ez a krém. A térdfájásom 2 nap alatt elmúlt. Köszönöm!

Az ülőmunka miatt már hetek óta kialakult hátfájdalmat 1 órán belül elmulasztotta, melyen magam is meglepődtem.

Kiss Sándorné

Tóth Erzsébet

Kissné Zsuzsa

Termékeinkért minden esetben 100% minőségi garanciát vállalunk!

Gyógyuljon a természet erejével, rendeljen Székelyföldi Mesterbalzsam terméket egyenesen Erdély szívéből!

Betűméret-+=
×
×

Cart