Karácsonyi Akció

2 + 1 Ajándék

szekelyfoldi-background (1920 x 1080 px)

Rendeljen most 2db-os akciós csomagjaink közül és mi egy harmadik balzsamot AJÁNDÉKBA adunk Önnek!

Különösen fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek jusson egy tégelynyi, gyógynövényes Mesterbalzsam, ezért addig fúrtuk-faragtuk a dolgokat, amíg sikerült a legkedvezőbb ajánlatot megalkotnunk az Ön számára.

mesterbalzsam

Székelyföldi Mesterbalzsam

Gyulladás csökkentő gél igazi gyógynövényekkel nagyszüleink tudásával. Regeneráló, nyugtató, lazitó, hűsítő mely hatékonyan ápolja az elfáradt izmokat és ízületeket a gyógynövény kivonatoknak köszönhetően és csökkenti a fájdalmakat. Segíti a szervezet regenerálódását, a ficamok, ízületi és csontozati törések illetve sérülések okozta fájdalmak enyhítését. A természetes, hidegen préselt tömény gyógynövényeknek köszönhetően, ez a különleges elixir minden otthoni patikában támaszt nyújt a gyulladások gyors csökkentésében így segítve a fájdalmak megszűnését.

Hargitai Gyógyfüves Elixír

Erős gyulladás csökkentő hatással bír és segíti az ízületi fájdalmak csillapítását, izom húzodások, szakadások illetve erős izomláz esetén is használható. Kifejezetten ajánlott termék sportolóknak vagy erős izom igénybevétel során. Mind e mellett tökéletes a visszeres láb fájdalmak enyhítésére, vénás lábak kezelésére és hidratálására is alkalmas hála az egyedi gyógynövény keveréknek.

hargitai_elixir
arnika_balzsam

Magashegyi Árnika Balzsam

Hegyi Árnika Gyógybalzsam, reuma, köszvény vagy izületi panaszok esetében kiválóan segithet a fájdalom megszüntetésében és a problémás terület gyógyulásában! A gyógykészitményben lévő növények erős gyulladás csökkentő hatással birnak.

Erdő Kincse Elixír

Az ERDŐ KINCSE ELIXIR kiválóan alkalmas a bőr hidratálására, regenerálására, állagának megóvására. Csillapítja az izomfájdalmakat, gyógyítja az erek baleset vagy öregedés okozta sérüléseit. Felhasználási területek: ekcéma, szeborrea, atópiás dermatitis, csalánkiütés, arcbör táplálása,hidratálása, karbantartása.

erdo_kincse

Fantasztikus Karácsonyi Ajánlatok

szekelyfoldi-background (1920 x 1080 px) (1)

Vásároljon 2db-os akciós Székelyföldi Mesterblazsam csomagunkból és válassza ki, milyen Mesterbalzsam terméket adjunk ajándékba! Ezzel az eredeti ár akár 30%-át megspórolhatja!

3db Mesterbalzsam termékért így most 20.970 Ft helyett csupán 13.990 Ft-ot kell fizetnie.

NE MARADJON LE AJÁNLATUNKRÓL, RENDELJEN MOST!

2db Székelyföldi Mesterbalzsam

2db Székelyföldi Mesterbalzsam

2db Székelyföldi Mesterbalzsam

2db Székelyföldi Mesterbalzsam

+AJÁNDÉK

+AJÁNDÉK

+AJÁNDÉK

+AJÁNDÉK

1db Székelyföldi Mesterbalzsam

1db Hargitai Gyógyfüves Elixír

1db Magashegyi Árnika Balzsam

1db Erdő Kincse Elixír

Gyulladás csökkentő gél: nyugtató, lazitó, hűsítő mely hatékonyan ápolja az elfáradt izmokat és ízületeket a gyógynövény kivonatoknak köszönhetően és csökkenti a fájdalmakat.

Erős gyulladás csökkentő hatással bír és segíti az ízületi fájdalmak csillapítását, izom húzodások, szakadások, illetve erős izomláz esetén is használható.

Hegyi Árnika Gyógybalzsam, reuma, köszvény vagy izületi panaszok esetében kiválóan segithet a fájdalom megszüntetésében és a problémás terület gyógyulásában!

Hegyi Árnika Gyógybalzsam, reuma, köszvény vagy izületi panaszok esetében kiválóan segithet a fájdalom megszüntetésében és a problémás terület gyógyulásában!

20.970 Ft

20.970 Ft

20.970 Ft

20.970 Ft

13.990 Ft

13.990 Ft

13.990 Ft

13.990 Ft

Organikus termékek 100% gyógynövénykivonattal

szekelyfoldi-background-mobil (2)

Kiválóan alkalmas derék- és hátfájdalmak csillapítására, melyet vásárlónk is megerősít:

“Az ülőmunka miatt, már hetek óta kialakult hátfájdalmat 1 órán belül elmulasztotta, melyen magam is meglepődtem. kifejezetten tetszik, hogy a balzsam nem erős pl. kámforos vagy mentolos, hanem a gyógynövények visszafogott, de erőteljes illata és jelenléte árad a termékből.”

Kissné Zsuzsa – vásárlónk

Ha régóta keres megoldást ízületi fájdalmaira, balzsamaink hatékony megoldást kínálnak Önnek is:

“Ez a legjobb kenőcs amit eddig használtam már másodszor rendelem a három csomagost nagy az ismeretségi kör és mindenki csak ámult, hogy ez egy csoda krém és már sokan rendeltek is. Szívből ajánlom mindenkinek tényleg mindenre jó!!”

Berkes Sándorné – vásárlónk

szekelyfoldi-background-mobil (3)

Ne maradjon le ajánlatunkról!

Termékeinkért minden esetben 100% minőségi garanciát vállalunk! Gyógyuljon a természet erejével, rendeljen Székelyföldi Mesterbalzsam terméket egyenesen Erdély szívéből!

Betűméret-+=
×

Cart