-50%

Erdélyi Gyógy szempárna – Natúr – Tönköly pelyvával

2,490 Ft

Elfogyott

Leírás

Tönköly szempárna, biopamut bemutatása

A 100% bio pamut huzatú tönköly szempárna segíti a szem regenerálódását. Kiváló megoldás rövid, pihentető alváshoz, de abban az esetben is, ha a külső fény zavarja. A tönkölyhéjjal, vagyis a tönkölybúza pelyvájával töltött szempárna jól formázható, jól szellőzik és nem melegszik túl. Görcsoldó és regeneráló hatású.

A tönkölyhéj 90%-ban kovasavból áll, amely a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe behatolva kerül szervezetünkbe, így fejti ki görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását. A kovasav kipárolgása körülbelül 2-3 évig tart.

A tönkölyhély töltet 100% pamut huzatban kap helyet, a párna külső huzata pedig 100% bio pamutból készült.

Tönköly szempárna, biopamut használata

A húzózár segítségével beállíthatja a megfelelő töltésmagasságot. A tönkölyhéj párnát szellőztessük, akár napon is. 30 percet 50˚C-os sütőben vagy 8 órát mélyhűtőben tartva (nylon zacskóba csomagolva) fertőtleníthetjük. A héjat a pamut huzattal együtt mosni nem lehet. A tönkölyhéj (kivéve a huzatból) mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani. A biopamut avatatlan, ezért a huzatot is csak kézmeleg vízben tisztítsa.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erdélyi Gyógy szempárna – Natúr – Tönköly pelyvával” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük