Szeretnénk, hogy a Székelyföldi mesterbalzsam jó tulajdonságait és fájdalomenyhítő hatását minél többen megtapasztalhassák, ezért júniusi termékpróba keretében 10 szerencsés személyt Székelyföldi mesterbalzsam ajándékcsomaggal lepünk meg, hogy próbára tehessék a balzsam alapjául szolgáló 48 gyógynövény erejét!

Termékpróba részletei:

Ki jelentkezhet?

Mivel a Székelyföldi mesterbalzsam gyulladáscsökkentő, és fájdalom enyhítő hatásáról ismert, ezért várjuk mindazok jelentkezését, akik ízületi, visszér, derék, térd, esetleg hátpanaszokkal küzdenek és természetesen azokét is, akik csak szeretnék kipróbálni a Székelyföldi mesterbalzsamot!

Hogyan lehet jelentkezni?

Nem kell mást tenniük, mint az alábbi linkre kattintani, és a honlapunkon található felületen regisztrálni megerősítve ezzel a júliusi-augusztusi termékpróbánkban való részvételi szándékukat.

Jelentkezés határideje: 2020. Augusztus 30.

Részvétel feltétele:

Mindazok, akik jelentkeznek a júliusi-augusztusi akciónkra vállalják, hogy kiválasztásuk esetén megosztják velünk a termék használata során szerzett benyomásaikat, tapasztalataikat egy rövid, pár soros írásos összefoglalóban.

FONTOS! A versenyhez való részvételhez, szükséges a Székelyföldi.eu facebook oldalát lájkolni és megosztani a facebook oldalon lévő bejegyzést!

Nyertesek kiválasztása és értesítése:

A 2020. augusztus 30-ig regisztrált felhasználók közül 2020. szeptember 1-én sorsoljuk ki azt a tíz főt, akiknek postázzuk a termékpróba során felajánlott Székelyföldi mesterbalzsam ajándékcsomagot. (Egy jelentkező csak egy ajándékcsomagot kaphat és az ajándékcsomag tartalma egy fő számára, az ajánlásoknak megfelelő felhasználási mód mentén 1 hónapra elegendő Székelyföldi mesterbalzsam.)

A kiválasztott jelentkezőkkel kollégánk felveszi a kapcsolatot telefonon keresztül a sorsolást követő 3 napon belül.júliusi